Initial aveam intentia sa scriu mai multe despre jocul asta, dar dupa ce am vazut filmuletul de mai jos (pe care il recomand pentru un review in-depth al jocului), mi-am dat seama ca acopera in video aproape tot ce aveam de zis despre The Wild Eight. Asa ca in scris o sa adaug doar ce lipseste din video. Pe scurt este vorba despre un joc survival, adventure & co-op.

The Wild Eight

Este un joc survival, si desi are campanie single player, e cam plictisitor sa-l joci singur si extrem de greu. Jocul dispune de multiplayer (co-op) cu pana la 8 jucatori, fiecare jucator avand un caracter diferit.

The Wild Eight characters

Early-Access & Kickstarter

Momentan se afla in stadiul de early-access, si din ce stiu, jocul a pornit de la o campanie pe kickstarter. Prima mea interactiune cu jocul n-am intampinat niciun bug, a 2-a zi am descoperit ca partea de multiplayer nu merge mereu, si trebuie sa incerci de cateva ori pana sa functioneze corespunzator (desi cu o zi in urma mergea perfect).

Din ce am citit pe forum, chiar unul din developeri sugera sa reintri in joc de cateva ori, ca asa mai face el. Ce-i drept, a functionat.

Apoi am descoperit un bug cu inventory-ul la cort, care uimitor, a fost patchuit 24h mai tarziu in urmatorul update.

Jocul nu e doar survival si atat, are si o campanie/povestioara (care nu e completa momentan, doar prima parte). Perioada in care l-am jucat (~1 saptamana) au avut loc 3 update-uri, reparand si imbunatatind jocul vizibil. Din pacate povestea actuala este destul de scurta, o data ce o termini nu prea mai esti motivat sa-l joci foarte mult, cel putin momentan.

 

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]